Breeders Course ger DIG alla möjligheter

Unica S L M fick nöja sig med en tredjeplats i Breeders Course 3 years old Fillies Second Final  och en femteplats i Breeders Course 3 years old Fillies First Final.

Men skam den som ger sig. Nu jagar hon 250 000 kronor i Breeders Course Criteriumday-races 2024 - Treåriga Ston.

– Breeders Course ger oanade möjligheter, säger vd Magnus Rundgren. Vi tre tillfällen under säsongen erbjuder vi riktigt fina pengar, så missar du en möjlighet finns det chans att komma igen.

Sedan starten för åtta år sedan har Breeders Course vuxit och utvecklats. För varje säsong har prispengarna och startmöjligheterna ökat. Numera finns det också speciella stolopp vilket ägare och tränare uppskattar.

En av årets nyheter är alltså Criteriumday-races, precis som det var Derbyday Races på Jägersro i början av september. Här ser vi topp hästar som inte finns med i Kriteriet eller Oaks, hästar födda utanför Sverige men i Europa. Helt enkelt grundtanken med Breeders Course.

Det som gör bonusloppen i samband med Derbyt och Kriteriet extra spännande är att det är spårtrappor. Hästar som har kommit olika långt i sin utveckling drabbar samman.

Bland hingstar och valacker har First Time Roc varit med i årets båda finaler för 3-åringar (slutade fyra i båda finalerna) och han möter hästar som bara startat en handfull gånger.

Samma sak ser vi bland stona där etablerade stjärnor startar från tuffa utgångslägen och får jaga talanger som inte hunnit med så många starter.

Så har du en häst född 2023 så missa inte chansen att vara med i Breeders Course. Det är serie där ALLA har möjlighet att tjäna pengar. Kolla in annonsen här intill eller läs på breederscourse.com så får du alla detaljer.

Startlistor

Breeders Course Criteriumday-races 2024 - Treåriga Hingstar/Valacker

1 Getting Rid of Johan Untersteiner

2 Jaloro Adrian Kolgjini 

3 Any Given Sunday Oskar Kylin Blom 

4 Time for Me to Fly Stefan Persson

5 Run Champ Run Per Nordström

6 Iziah Zet Per Lennartsson 

7 Conrads Åke Magnus A Djuse

8 Limoncello Boko André Eklundh

9 Omari Boko Kevin Oscarsson

10 Mister Lion Örjan Kihlström

11 J.Kagan Brick Robert Bergh

12 First Time Roc Björn Goop

Breeders Course Criteriumday-races 2024 - Treåriga Ston

1 Drama Queen Face, Adrian Kolgjini

2 La Romana Mearas, Johan Untersteiner

3 Miss Legends, Kenneth Haugstad

4 Las Vega, Dante Kolgjini

5 Pure Desire, André Eklundh

6 Get Gas, Johanna Lind

7 Chapter One, Santa Raitala

8 Unica S L M, Alessandro Gocciadoro

9 La Yuca, Örjan Kihlström

10 Tamburine Tile, Joakim Lövgren