Håll ögonen på Per Nordström

Håll ögonen på hemmatränaren Per Nordström inför de avslutande uttagningsloppen för de 3-åriga Breeders Coursehästarna på Jägersro.

I uttagningsloppet till Breeders Course 3 years old Stallions and Geldings second final kommer Per ut med Magic In. Magic In startade senast som favorit I E3–finalen men galopperade kort efter start. Nu kommer han ut från bakspår, vilket kanske inte är optimalt för en häst som är en aning stänkrädd. Och motstånd saknas inte i de sista uttagningsloppet.

# Feldenkrais Pal var tvåa i finalen på Solvalla under Elitloppshelgen och har efter det hunnit vinna ett storlopp i Italien.

# Dark Photon Face är orutinerad, men ingen har sett vad han egentligen kan då han är obesegrad felfri.

# Far Wise As var andrahandsfavorit i Solvallafinalen men fick nöja sig med ett sjättepris. Då var han inte som bäst, men han fått en träningsperiod efter det.

# Michel F Rothengatter kommer med två högkapabla hästar, väljer själv att köra Omerta Boko medan han överlåter Odyssey Boko till Stefan Persson.

Sen är det kul att en klassisk kusk som Jos Verbeeck kommer till Jägersro för att köra i båda uttagningsloppen.

Vi inledde med Per Nordström och kan tipsa om att han har en fin häst även i stoavdelningen där han tar ut Canola som två gångar i rad travat 12–tider.

Alessandro Gocciadoro, som redan kvalat in hästar till båda finalerna på Jägersro, kommer med Fantastic Gio. Inte helt att lita på, men ruskigt snabb.

Nej, det är upplagt för två riktigt vassa försökslopp på Jägersro. Och sedan är det bara att ladda upp för de häftiga finalerna på Jägersro den 30:e juli med 500 000 kronor till vinnaren både i stoavdelningen och i klassen för hingstar och valacker.

Breeders Course 3 years old Stallions and Geldings second final.

1 First of Mind Alessandro Gocciadoro

2 Dark Photon Face Adrian Kolgjini 

3 Da Vinci Face Dante Kolgjini

4 Far Wise As Gustav Johansson 

5 Summermusic’night Jos Verbeeck 

6 Odyssey Boko Stefan Persson 

7 Feldenkrais Pal Robin Bakker 

8 Omerta Boko Michel F Rothengatter 

9 Magic In Per Nordström

10 Kreadlys Lew Joakim Lövgren

Breeders Course 3 years old Fillies second final.

1 Kilimanjaro Face, Adrian Kolgjini

2 Mellby Melon, Peter Untersteiner

3 Bumblebee S, Jos Verbeeck

4 Canola, Per Nordström

5 Fantastic Gio, Alessandro Gocciadoro

6 Hidethewinehoney, Kevin Oscarsson

7 Tamburine Tile, Joakim Lövgren